29 Mayıs 2012 Salı

Bulaşık makinesi fiyatları

çamaşır makinesi fiyatları Bakmak için TIKLA

erkek sandalet modelleri erkek sandaletleri fiyat karşılaştırma bulaşık makinesi fiyatları fırın fiyatları



Bulaşık makinesi konut ve lokantalar gibi mevkilerde tabak ve diğer mutfak gereçlerini temizlemek için yararlanılmakta olan gereçe bahşedilen isimdir. Bulaşık makinesi, mutfaktaki vazifesi ile kızlara en çok imdadına yetişen cihazların başında gelir. Yaşam ölçülerinin çoğalmasını da sağlamakta olan bulaşık makinesi, bununla beraber bulaşık yıkama sürecinin hesaplı olmasını sağlamaktadır. Bulaşık makinesiyle yıkama sırasında, bulaşık deterjanı ve elverişli temizleme için bulaşık makinesi tuzu kullanılmaktadır.

Bulaşık Makinesi spesiyaliteleri

Ortalıkta başka niteliklerde birçok bulaşık yıkama makinesi yer alır. Bulaşık makinesi özelliği bahsinde malumat sahibi olunması lüzum olan makineyi kazanmayı temin eder.

Bulaşık yıkama makinesi Hacmi

Bulaşık makinesi dünya ölçütü, bir hizmet ekibi olaraktan ifade edilir. Farklı boyutlardaki kase ve tabaklar bulaşık yıkama makinesi temizleme kısmına her zaman bağdaşmayabilir. Bu sebeple bulaşık makinesi elde etmeden evvel mutfak cihazları ile olan uyuma dikkat etmeniz lazımdır.

İş yerinde menfaatlenilmekte olan bulaşık makinesi saatte yıkamış var olduğu tabak miktarına bakılarak tasnif edilir. Tasnif etme aynı ebatta tabakların üzerinde ifa edilmektedir. Bu tasnif etme süreci normal boyda olan tabaklar üzerinde değerlendirilen bardak temizleme makineleri için geçerlidir.

Bulaşık yıkama makinesi Ebatları

Mutfakta özel bölmeye yerleştirilen bulaşık yıkama makinesinin genişliği ve derinliği genellikle 60 santimetre olmak üzere standart boydadır ve çoğunlukla bi hayli bulaşık makinesi için yerleştirilmiş olduğu bölge asgari seksenaltı cm boyunda olması lazımdır. Seyyar bulaşık makinesi eni 45’e 60 santimdir ve tekerlekli ayaklarla durağan tezgâha tutturulur. Bulaşık yıkama makineleri, tall tub yahut klasik olaraktan sınıflandırılır. Standart bulaşık yıkama makinesi, makine kurulumunu ve onarımı basit bir vaziyete getirmek için kapağının alt kesiminde himaye levha icap eder. Fakat tall tub bulaşık makinesinin hacmi yüzde 20 daha fazladır ve bulaşık yıkama makinesi ön kapağı sabit olduğu için daha güzel ses düşüren vasıf sağlar.


Sessiz Bulaşık Makinesi

Modern bulaşık makinesi, eski cihazlara oranla gürültüsüz çalışırlar. Bulaşık yıkama makinesi üretiminde farklı taraflarında kalın katmanlar, ses düşürücü şeyler ve levhalar kullanılıp, kırkdört desibele dek ses azaltma seviyesi açığa çıkar. Ses düşürücü hususiyeti olmayan düşük vasıflı ve mannequin bulaşık makinesi genellikle altmışbeş desibel ses düzeyinde işlemektedir (çalışmaktadır).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder