29 Mayıs 2012 Salı

Bulaşık yıkama makinesi

çamaşır makinesi fiyatları Bakmak için TIKLA

erkek sandalet modelleri erkek sandaletleri fiyat karşılaştırma bulaşık makinesi fiyatları fırın fiyatları



Bulaşık makinesi konut ve lokantalar gibi mahallerde tabak ve öbür mutfak gereçlerini yıkayıp temizlemek için kullanılmakta olan araça bahşedilen isimdir. Bulaşık makinesi, mutfaktaki misyonu ile hanımlara en fazla yardımcı olan makinelerin başını çekmektedir. Hayat normlarının artmasını da sağlamakta olan bulaşık makinesi, bununla birlikte bulaşık temizleme işleminin hesaplı olmasını sağlamaktadır. Bulaşık makinesiyle temizleme sırasında, bulaşık deterjanı ve elverişli yıkama için bulaşık makinesi tuzu kullanılmaktadır.

Bulaşık Makinesi özellikleri

Pazarda başka niteliklerde bi hayli bulaşık makinesi yer alır. Bulaşık yıkama makinesi özelliği konusunda malumat sahibi olunması ihtiyaç olan cihazı sağlamayı temin eder.

Bulaşık Makinesi Kapasitesi

Bulaşık makinesi dünya normu, bir servis ekibi olarak ifade edilir. Farklı ebatlardaki çanak ve tabaklar bulaşık makinesi yıkama tarafına her zaman uymayabilir. Bu sebeple bulaşık makinesi almadan evvel mutfak araçları ile olan armoniye (uyuma) dikkat etmeniz lazımdır.

Dükkanda faydalanılmakta olan bulaşık makinesi bir saate temizlemiş bulunduğu tabak adetine göz gezdirilerek kategorize edilir. Sınıflandırma aynı boyutta tabakların üstünde yapılmaktadır. Bu tasnif etme süreci normal ölçüde olan tabaklar üstünde değerlendirilen bardak temizleme makineleri için geçerlidir.

Bulaşık yıkama makinesi Boyutları

Mutfakta özel bölmeye yerleştirilen bulaşık makinesinin genişliği ve derinliği genellikle 60 cm olmak üzere standart büyüklüktedir ve ekseriyetle birçok bulaşık yıkama makinesi için yerleştirilmiş olduğu çevre asgari 86 santimetre büyüklüğünde olması icap eder. Seyyar bulaşık makinesi genişliği 45’e 60 santimdir ve tekerlekli ayaklarla sabit tezgâha tutturulur. Bulaşık makineleri, tall tub yahut klasik olarak sınıflandırılır. Standart bulaşık yıkama makinesi, makine kurulumunu ve onarımı rahat bir duruma getirmek için kapağının alt kesiminde muhafaza levha icap eder. Ama tall tub bulaşık makinesinin kapasitesi yüzde yirmi daha fazladır ve bulaşık yıkama makinesi ön kapağı sabit olduğu için daha güzel ses azaltan nitelik sağlar.


Sessiz Bulaşık yıkama makinesi

Fashionable bulaşık yıkama makinesi, eski makinelere oranla sessiz çalışırlar. Bulaşık yıkama makinesi üretiminde farklı kısımlarında kalın katmanlar, ses küçültücü içerikler ve levhalar kullanılıp, kırkdört desibele dek ses düşürtme derecesi meydana çıkar. Ses azaltıcı hususiyeti olmayan düşük nitelikli ve design bulaşık yıkama makinesi genellikle altmışbeş desibel ses düzeyinde çalışmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder