29 Mayıs 2012 Salı

Buşaık makinesi nasıl çalışır?

çamaşır makinesi fiyatları Bakmak için TIKLA

erkek sandalet modelleri erkek sandaletleri fiyat karşılaştırma bulaşık makinesi fiyatları fırın fiyatları



Bulaşık yıkama makinesi hane ve restoranlar gibi yerlerde tabak ve öteki mutfak aletlerini yıkamak için kullanılmakta olan gereçe verilen isimdir. Bulaşık makinesi, mutfaktaki işi ile hanımlara en fazla yardım eden makinelerin başında yer alır. Hayat ölçülerinin fazlalaşmasını da temin etmekte olan bulaşık makinesi, bununla beraber bulaşık temizleme işleminin hesaplı olmasını temin etmektedir. Bulaşık makinesiyle temizleme sırasında, bulaşık deterjanı ve hassas temizleme için bulaşık makinesi tuzu sarf edilmektedir.

Bulaşık Makinesi özellikleri

Ortalıkta başka özelliklerde çok fazla bulaşık makinesi yer alır. Bulaşık yıkama makinesi hususiyeti bahsinde bilgi sahibi olunması ihtiyaç olan cihazı sağlamayı temin eder.

Bulaşık yıkama makinesi Hacmi

Bulaşık makinesi dünya normu, bir hizmet ekibi olaraktan tarif edilir. Değişik boyutlardaki kap ve tabaklar bulaşık yıkama makinesi temizleme tarafına devamlı ayak uyduramayabilir. Bu sebeple bulaşık makinesi temin etmeden evvel mutfak araçları ile olan düzene dikkat etmeniz lazımdır.

Atolyede (iş yerinde) menfaatlenilmekte olan bulaşık yıkama makinesi 60 dakikada yıkamış var olduğu tabak adetine bakılarak sınıflandırılır. Kategorize etme aynı ebatta tabakların üzerinde yapılmaktadır. Bu tasnif etme işlemi standart boyutta olan tabaklar üzerinde değerlendirilen bardak yıkama aletleri için geçerlidir.

Bulaşık Makinesi Boyutları

Mutfakta özel bölüme konulan bulaşık makinesinin genişliği ve derinliği genelde 60 cm olmak üzere normal ölçüdedir ve genelde bi hayli bulaşık makinesi için monte edilmiş var olduğu bölge asgari 86 santimetre büyüklüğünde bulunması gerekir. Seyyar bulaşık makinesi eni 45’e 60 cmdir ve tekerlekli ayaklarla durağan tezgâha tutturulur. Bulaşık makineleri, tall tub yahut normal olaraktan sınıflandırılır. Normal bulaşık makinesi, makine monte edilimi ve tamiri rahat 1 vaziyete getirmek için kapağının alt kesiminde muhafaza levha icap eder. Lakin tall tub bulaşık makinesinin kapasitesi yüzde 20 daha fazladır ve bulaşık yıkama makinesi ön kapağı sabit onlması nedeniyle daha iyi ses düşüren vasıf sağlar.


Sessiz Bulaşık Makinesi

Fashionable bulaşık makinesi, önceki aletlere oranla gürültüsüz çalışırlar. Bulaşık makinesi üretiminde başka bölümlerinde kalın katmanlar, ses düşürücü içerikler ve plakalar kullanılıp, kırkdört desibele kadar ses düşürtme düzeyi meydana çıkar. Ses azaltıcı özelliği olmayan düşük vasıflı ve product bulaşık yıkama makinesi genellikle altmışbeş desibel ses düzeyinde çalışmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder